Inovassion e diverscificassion
Da çinquant’anni, ricerça e voentæ d’atrovâ de longo a ciù neuva e megio solussion caraterìzan a filosofîa di imprenditoî do Centro Latte Rapallo.
In st’òttica chi, oltre a-a produssion e a-o comercio do læte fresco – ch’o peu ese intrego, un pö scremòu, magro e de Ata Qualitæ – ch’o l’é a parte ciù conscistente da produssion, o Centro Latte Rapallo o l’à diverscificòu a seu attivitæ inserindo neuve lìnie de produssion tra e cöse ch’o fâ.
O camin pe diverscificâ a produssion o l’à visto pe primma cösa l’introdussion e o costante ingrandimento da lìnia di derivæ do læte – panna, bitiro, budin, stracchin, prescinseua, fiordilatte, richeutta, grann-a, ecc – e pöi l’intrâ de ben ben di çibbi freschi comme euve, insalatte, verdûe e macedònie fresche.
Into 2004, [doî milla quattro] o Centro Latte Rapallo o l’inserisce a neuva lìnia di mangiæ freschi confesionæ, incomensando a prodûe da pasta fresca: Pansöti zenéixi, Ravieu de Boraxe, Tròfie e Tortelin, preparæ con amô rispetando a megio tradission lìgure.