Introdussion

//Introdussion
Introdussion2016-01-20T16:39:48+00:00

O Centro Latte Rapallo o l’é presente da ben ciù de 50 anni [çinquant’anni] into campo do mangiâ pe via da produssion e distribussion do læte e di seu derivæ. Ancheu o l’é a-i primmi pòsti in Ligùria pe-a comercializassion do læte, di formaggi e di çibbi freschi, merçe ch’a vegne distribuîa in ciù de 3500 [treimilla çinque çento] ponti de vendita tra grendi magazin e buteghe tradissionali.

Da-o 1999, [mille neuveçento novant’e neuve] dopo esise misso insemme a-a Centrale del Latte di Torino, a-a Centrale del Latte di Vicenza e a parteçipâ Frascheri, o Centro Latte Rapallo o l’é intròu a fâ parte de ’n importante pòlo di mangiæ freschi, estéiso tra diverse regioin, ch’o l’é presente in ciù de 8.000 [euttomilla] buteghe e de 1.250 [mille duxento çinquanta] ponti de vendita da grande distribussion in Piemonte, Ligùria e Véneto.